TOOL 6

  Praatplaat

  Cijfers en strategie zijn de basis voor een relevant gesprek, maar zitten verstopt in rapporten en spreadsheets. De praatplaat is een hulpmiddel voor gesprekken en discussies.

   

  Als je in een publiekscampagne mensen moet informeren die weinig gemotiveerd zijn, is een infographic een handige tool. Voor mensen die niet willen lezen, maar wel kunnen kijken. Een infographic is een samenvatting van de belangrijkste feiten, vertaald in beeld. Elk traject, project of probleemstelling wordt ermee inzichtelijk. Het helpt mensen tijdens discussies over lastige onderwerpen. Mensen die discussiëren praten met emotie. Ze raken afgeleid van het hoofdonderwerp. De essentie en harde feiten verliezen ze uit het oog.

   

  De praatplaat is een creatief hulpmiddel. Als poster aan de muur, interactief op intranet of als display op je tafel; je kunt het effectief toepassen.


   Okay, I get it. What’s next? Define your challenge or draw up a project plan, make a briefing. And call us for a chat or send us an e-mail. We like to think along with you.
  Phone +31 020 494 3111

  Asterweg 20 E3
  1031 HN  Amsterdam
  +31 (0)20 – 494 3111
  info@beautifulminds.nl

  Brand, Identity &
  Creative content

  © 2017 Beautiful Minds